ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Επίθεση Λονδίνο: H μαρτυρία της μάνας που σοκάρει- «Ο γιος μου έχει μια τεράστια ουλή 7 ιντσών»

Επίθεση Λονδίνο: H μαρτυρία της μάνας που σοκάρει- «Ο γιος μου έχει μια τεράστια ουλή 7 ιντσών»

Σοκάρουν τα λόγια της μητέρας του 23χρονου Daniel O’Neill, ο οποίος έπεσε χθες (03.06.2017) θύμα της μανίας των τρομοκρατών στο Λονδίνο. Η μητέρα του μίλησε για την τρομακτική περιπέτεια του γιου της.

“Μόλις βγήκε έξω από το μπαρ για ένα δευτερόλεπτο και ένας άνδρας έτρεξε καταπάνω του και είπε “αυτό είναι για την οικογένειά μου, αυτό είναι για το Ισλάμ”, και να καρφώνει ένα μαχαίρι ευθεία μέσα του. Έχει μια τεράστια ουλή 7 ιντσών που πηγαίνει από την κοιλιά του γύρω – γύρω μέχρι την πλάτη του” δήλωσε η Elizabeth O’Neill σε δημοσιογράφους έξω από το Kings College Hospital.

“Ο τρομοκράτης έτρεξε μακριά, και ο γιος μου γύρισε πίσω στην παμπ. Ξαφνικά έπεσαν πυροβολισμοί, όλοι τους έλεγαν να ξαπλώνουν κάτω και στην συνέχεια να κατέβουν κάτω στο μπαρ. Μετά ο γιος μου θυμάται να μπαίνει στο ασθενοφόρο” τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ίδια ξέσπασε κατά των τρομοκρατών, λέγοντας: “αυτοί οι άνθρωποι λένε ότι το κάνουν στο όνομα του Θεού. Αυτό είναι αστείο. Είναι βάρβαροι και δειλοί”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.