ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Τρίπολη: Οι αρχές συνέλαβαν φυγόποινο για κλοπή αλκοόλ

Τρίπολη: Οι αρχές συνέλαβαν φυγόποινο για κλοπή αλκοόλ

Πάθος με το… οινόπνευμα είχε ένας 43χρονος Έλληνας, αλλά η κατανάλωση που έκανε ήταν… ασύμφορη οικονομικά! Έτσι, προσπάθησε να κλέψει τα μπουκάλια που χρειαζόταν από τα ράφια ενός καταστήματος τροφίμων στην Τρίπολη, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς τον πήραν είδηση οι υπάλληλοι.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Τροχαίας που βρίσκονταν έξω από το κατάστημα και ακινητοποίησαν τον δράστη, που είχε κρύψει μέσα από τα ρούχα του τρεις φιάλες αλκοολούχων ποτών οι οποίες αποδόθηκαν στο μαγαζί. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη ο 43χρονος, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Τρίπολης για απόπειρα κλοπής κι έτσι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης με την ίδια κατηγορία.

Έμεινε από μπαταρία το αυτοκίνητο ενός 61χρονου και της 53χρονης συζύγου του στην Πάτρα και η τιμή των 75 ευρώ που τους ζήτησε ο υπεύθυνος σε ένα κατάστημα εμπορίας ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων τους φάνηκε… “αλμυρή”. Έτσι, προσπάθησαν να… κλέψουν μία μπαταρία κι αυτό τους στοίχισε τη σύλληψή τους, καθώς ο υπάλληλος τους αντιλήφθηκε και κάλεσε την Άμεση Δράση! Το ζευγάρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενο για κλοπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βρήκε ξεκλείδωτο το αυτοκίνητο ενός 45χρονου Βούλγαρου που ήταν σταθμευμένο σε έναν δρόμο στο Αγρίνιο και άρπαξε από μέσα το κινητό του αλλοδαπού, ένας 24χρονος Έλληνας! Δεν πρόλαβε να το χαρεί, ωστόσο, καθώς λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ενώ το κινητό αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.