ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για το Noor 1 μετά την κατάθεση του Β. Μαρινάκη

Σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα για το Noor 1 μετά την κατάθεση του Β. Μαρινάκη

Μετά τις καταγγελίες του επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έδωσε την κατάθεσή του για την υπόθεση του Noor 1, ο ισοβίτης Ευθύμιος Γιαννουσάκης η Εισαγγελία Πειραιά ξεκίνησε έρευνα η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η έρευνα ξεκίνησε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πειραιά, ο οποίος ερευνά τις καταγγελίες του επιχειρηματία, όπως ο ίδιος τις διατυπώνει στη μηνυτήρια αναφορά του που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη.

Ειδικότερα, ο κ. Μαρινάκης επικαλείται σειρά στοιχείων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τα οποία ο κρατούμενος Ευθύμιος Γιαννουσάκης δέχθηκε πιέσεις για να τον στοχοποιήσει στην υπόθεση της μεταφοράς 2,1 τόνων ηρωίνης με το πλοίο Noor 1.

Μάλιστα, ο κ. Μαρινάκης σε κατάθεση του στις εισαγγελικές αρχές επιβεβαίωσε το περιεχόμενο της μηνυτήριας αναφοράς του, ενώ το επόμενο διάστημα ο εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει και να εξετάσει και τους μάρτυρες που έχουν προταθεί από την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με την αναφορά του, ο επιχειρηματίας στρέφεται σε βάρος του αξιωματικού του Λιμενικού Σώματος και κάθε άλλου υπευθύνου που φέρονται να είχαν ρόλο στις πιέσεις που ασκήθηκαν στον ισοβίτη για να τον εμπλέξει στην υπόθεση του Noor 1.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, να σημειωθεί πως εάν ο εισαγγελέας εντοπίσει ευθύνες πολιτικών προσώπων, τότε θα διαβιβάσει το φάκελο στη Βουλή, σύμφωνα με τον νόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.