ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πάτρα: Σύλληψη επίδοξου «αγοραστή» αυτοκινήτου με πλαστά στοιχεία και έγγραφα

Πάτρα: Σύλληψη επίδοξου «αγοραστή» αυτοκινήτου με πλαστά στοιχεία και έγγραφα

Άντρες της Ασφαλείας στην Πάτρα απέτρεψαν την ύστατη στιγμή, τη κλοπή ενός αυτοκινήτου από δυο επιτήδειους που το αγόρασαν στέλνοντας στον ιδιοκτήτη του πλαστά βεβαιωτικά για την κατάθεση του αντιτίμου του, το οποίο βέβαια δεν είχαν καταθέσει ποτέ!

Ο 46χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα ηλεκτρονική αγγελία για την πώλησή του και δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος συμφώνησε να του καταβάλει 12.000 ευρώ για την αγορά του. Μάλιστα, του έστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το έγγραφο μεταφοράς του ποσού μέσω e–banking και ένα φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας. Όμως, ο πωλητής διαπίστωσε έγκαιρα ότι τόσο το έγγραφο όσο και η ταυτότητα ήταν πλαστά και ειδοποίησε την Ασφάλεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί έφτασαν την κατάλληλη στιγμή, όταν ένας 52χρονος συνεργός του «αγοραστή» παραλάμβανε το αυτοκίνητο και το φόρτωνε σε μια αυτοκινητάμαξα! Ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με κατηγορίες για απάτη και πλαστογραφία, η αυτοκινητάμαξα κατασχέθηκε ως μέσο για τη διάπραξη απάτης, ενώ ο επίδοξος αγοραστής αναζητείται στο πλαίσιο της προανάκρισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.