ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

38χρονη μητέρα καταδικάστηκε γιατί είχε κατ’ εξακολούθηση ερωτικές επαφές με 14χρονο (φωτό)

38χρονη μητέρα καταδικάστηκε γιατί είχε κατ’ εξακολούθηση ερωτικές επαφές με 14χρονο (φωτό)

Σε φυλάκιση μέχρι και έως 15 χρόνια καταδικάστηκε η 38χρονη Brooke Lajiness επειδή έκανε σεξ με δύο αγόρια ηλικίας 14 και 15 ετών, τα οποία προσέλκυσε με γυμνές της φωτογραφίες στα social media το καλοκαίρι του 2016.

Το δικαστήριο επέβαλε την ποινή στην Lajiness αφού και η ίδια παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ τουλάχιστον 15 φορές με τον 14χρονο και στοματικό σεξ με τον 15χρονο.

Αντίθετα η 38χρονη εργαζόμενη σε ινστιτούτο ομορφιάς κρίθηκε αθώα για άλλες 10 κατηγορίες.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ η Lajiness θα εκτίσει τουλάχιστον 4 χρόνια και 9 μήνες στη φυλακή.

Η ίδια πάντως δήλωσε ότι μετανιώνει για όσα έκανε παραδεχόμενη σε δήλωσή της ότι προκάλεσε μεγάλο πόνο στην οικογένειά της.

Στο δικαστήριο αναγνώστηκε και επιστολή της μητέρας του 14χρονου, στην οποία αναφερόταν ότι το μικρό αγόρι υποφέρει συναισθηματικά και ψυχολογικά από τη συμπεριφορά της 38χρονης.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι οι περισσότερες «αμαρτωλές» επαφές έγιναν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της Lajiness σε χώρο στάθμευσης ενός αυτοκινητοδρόμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.