ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ινδία: Ακόμη ένα θύμα της «μπλε φάλαινας» – 14χρονος βρέθηκε με πλαστική σακούλα στο πρόσωπο

Ινδία: Ακόμη ένα θύμα της «μπλε φάλαινας» – 14χρονος βρέθηκε με πλαστική σακούλα στο πρόσωπο

Μία ακόμη τραγική ιστορία με θύμα ένα 14χρονο παιδί, φέρει την υπογραφή της «Μπλε Φάλαινας», του διαδικτυακού παιχνιδιού που ευθύνεται για τον θάνατο δεκάδων νεαρών ατόμων σε όλον τον κόσμο.

Αυτή τη φορά, το θύμα ήταν ένας 14χρονος στην Ινδία, ο οποίος βρέθηκε στο μπάνιο του σπιτιού του, με μία σακούλα τυλιγμένη στο πρόσωπό του. Όπως έγινε γνωστό από τις ιατροδικαστικές αρχές, ο Ανκάν Ντεΐ, από την Αντανπούρ, κατέληξε από ασφυξία.

Το παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα» ωθεί τους εφήβους να εκπληρώσουν ορισμένες προκλήσεις. Οι περισσότερες θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα του παίκτη, ενώ στην καλύτερη περίπτωση επιφέρουν σοβαρότατους τραυματισμούς και παραμορφώσεις.

Ο 14χρονος βρέθηκε από ένα συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο απόρησε διότι καθυστέρησε πολύ στο μπάνιο. Αρχικά νόμιζαν πως αυτοκτόνησε, αλλά η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν οι φίλοι του ομολόγησαν στους αστυνομικούς που ερευνούσαν την υπόθεση, ότι ο Ανκάν έπαιζε την «Μπλε Φάλαινα» και είχε εθιστεί σε αυτό το «παιχνίδι αυτοκτονίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όταν η μητέρα του τον φώναξε για δείπνο, εκείνος είπε ότι θα πάει πρώτα στο μπάνιο. Καθυστέρησε και τον φωνάξαμε, αλλά δεν απάντησε. Αναγκαστήκαμε να σπάσουμε την πόρτα για να μπούμε. Τότε τον είδαμε να είναι πεσμένος στο πάτωμα, δίχως να έχει τις αισθήσεις του. Το πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του», δήλωσε ένας συγγενής του παιδιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.