ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Συντριβή αεροσκάφους Antonov An-2 σε αεροπορική επίδειξη στην Μόσχα – 2 νεκροί (φωτό, βίντεο)

Ρωσία: Συντριβή αεροσκάφους Antonov An-2 σε αεροπορική επίδειξη στην Μόσχα – 2 νεκροί (φωτό, βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στις αρχές τις Ρωσίας όταν συνετρίβη ένα αεροσκάφος Antonov An-2 κατά την διάρκεια αεροπορικής επίδειξης κοντά στη Μόσχα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν δύο νεκροί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το RT, οι δύο άνθρωποι ήταν οι μοναδικοί επιβαίνοντες και βρήκαν τραγικό θάνατο.

Το ρωσικό μέσο μεταφέρει πληροφορίες του Interfax, το οποίο με τη σειρά του επικαλείται πηγές από τις τοπικές Αρχές.

Όλα συνέβησαν κατά την διάρκεια αεροπορικής επίδειξης, κοντά στην ρωσική πρωτεύουσα.

Το αεροσκάφος, τύπου Antonov AN-2, συμμετείχε σε επιδείξεις αφιερωμένες για την 70ή επέτειο από την κατασκευή του συγκεκριμένου μοντέλου.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του αεροσκάφους την ώρα που πετούσε σε χαμηλό ύψος.

Η πρόσκρουση ήταν αναπόφευκτη, αφού το αεροσκάφος έκανε βουτιά, μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών. Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν τραυματίστηκε.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, με τις πληροφορίες για την νέα συντριβή αεροσκάφους στη Μόσχα να έρχονται προς το παρόν περιορισμένες.

https://www.instagram.com/p/BYiKcwJlPPh/?taken-by=gazeta_fakt

https://www.instagram.com/p/BYiNCY3l8DI/?taken-by=gazeta_fakt

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.