ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6. Και αν...

«Καπνός» έγινε ο αθίγγανος που απέδρασε από τα δικαστήρια Καλαμάτας

«Καπνός» έγινε ο αθίγγανος που απέδρασε από τα δικαστήρια Καλαμάτας

Δύο τσιγγάνοι συνελήφθησαν χθες στο Αριοχώρι επειδή φέρονται να συμμετείχαν στην απόδραση του ομοφύλου τους το μεσημέρι της Δευτέρας, από τα Δικαστήρια της Καλαμάτας.

Ο ένας είναι ανήλικος 17 χρόνων από το Πλατύ και ο άλλος ένας 26χρονος που διαμένει στο Αριοχώρι.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Καλαμάτας, για να τους ασκηθεί ποινική δίωξη.

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να ψάχνουν για τον 25χρονο ο οποίος μετά την απόφαση προφυλάκισής του για κλοπές απέδρασε, όταν μια ομάδα τσιγγάνων, περίπου 10 ατόμων, επιτέθηκε σε αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλαμάτας και στέλνοντας δύο στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες απελευθέρωσε τον ομόφυλό τους για να μην πάει φυλακή.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι οι δύο αστυνομικοί, εκτός από τους δύο τσιγγάνους οι οποίοι συνελήφθησαν, έχουν αναγνωρίσει έξι ακόμα (μεταξύ τους και γυναίκες) οι οποίοι καταζητούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: eleftheriaonline

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.