ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Απειλές ISIS σε Πρίγκιπα Χάρι: «Αν είσαι άνδρας έλα να στείλουμε το Απάτσι σου στην κόλαση» (φωτό, βίντεο)

Απειλές ISIS σε Πρίγκιπα Χάρι: «Αν είσαι άνδρας έλα να στείλουμε το Απάτσι σου στην κόλαση» (φωτό, βίντεο)

Τζιχαντιστής του ISIS από την Σιγκαπούρη εξαπέλυσε προσωπική απειλή κατά του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας σε βίντεο διάρκειας 3:30 λεπτών μετά από επίσκεψη του τελευταίου στην χώρα του.

Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ένας άνδρας που αναγνωρίστηκε ως Abu Uqayl και ο οποίος απειλεί ευθέως τον Βρετανό πρίγκιπα με αφορμή όσα είπε για την τρομοκρατία κατά την επίσκεψή του στη Σιγκαπούρη λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο τον περασμένο Ιούνιο.

«Γιατί δεν έρχεσαι εδώ και να μας πολεμήσεις αν είσαι αρκετά άνδρας ώστε να στείλουμε εσένα και τα Απάτσι σου στην κόλαση;» προκαλεί ανοιχτά ο τζιχαντιστής.

Ο πρωταγωνιστής του βίντεο φαίνεται επίσης να φορτώνει με πυρομαχικά ένα φορτηγό αλλά και να πυροβολεί σε μια περιοχή που πιστεύεται ότι βρίσκεται σε σημείο που ελέγχει το Ισλαμικό Κράτος στη Μέση Ανατολή.

Την ταυτότητα του τζιχαντιστή επιβεβαίωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σιγκαπούρης. «Οι υπηρεσίες μας εδώ και λίγο καιρό γνωρίζουν την παρουσία στη Συρία του 39χρονου Megat Shahdan bin Abdul Samad από τη Σιγκαπούρη και παρακολουθούν τις κινήσεις του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.