ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ελληνικά F-16 Block 52+ πέταξαν πάνω από την Κύπρο για την 57η επέτειο της ανεξαρτησίας

Ελληνικά F-16 Block 52+ πέταξαν πάνω από την Κύπρο για την 57η επέτειο της ανεξαρτησίας

Μετά από πολλά χρόνια στον ουρανό της Κύπρου έκαναν την εμφάνισή τους ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F16, Block 52+.

Τα μαχητικά πέταξαν από την 115 ΠΜ της Κρήτης και είναι η πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια που ελληνικά μαχητικά πετούν επάνω από το νησί για την παρέλαση.

Τα δυο μαχητικά πραγματοποίησαν δύο διελεύσεις για την 57η επέτειο από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τα δυο μαχητικά πραγματοποίησαν δύο διελεύσεις πάνω από το χώρο της στρατιωτικής παρέλασης για την 57η επέτειο από την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον χαιρετισμό της οποίας δέχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Στις 10:30, ο Νίκος Αναστασιάδης δέχτηκε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Πάνο Καμμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.