ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με «κύκλο εργασιών» 500.000 ευρώ!

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με «κύκλο εργασιών» 500.000 ευρώ!

Μετά από πολύμηνη έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων εξαρθρώθηκε πολυμελές κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης και κάνναβης που είχε απλωθεί σ’ ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα.

Συνολικά, συνελήφθησαν 19 μέλη του, που εκτιμάται ότι αποκόμισαν σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ!

Οι αστυνομικοί εκτέλεσαν ταυτόχρονα συντονισμένες επιχειρήσεις σε περιοχές των Ιωαννίνων, της Αττικής και της Ρόδου και πέρασαν χειροπέδες σε 12 Έλληνες, πέντε Αλβανούς, έναν Μολδαβό και μία Ρουμάνα.

Δέκα από τους συλληφθέντες μεταξύ των οποίων η αλλοδαπή γυναίκα εντοπίστηκαν στα Ιωάννινα, οκτώ στη Ρόδο και ένα στην Αθήνα. Η πολυμελής εγκληματική οργάνωση ήταν διαρθρωμένη σε δύο ομάδες με τοπικούς “υπαρχηγούς”, αλλά με κοινό αρχηγό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την διάρκεια των ερευνών, κατασχέθηκαν μικρές ποσότητες ναρκωτικών, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία για την πλήρη δράση του κυκλώματος και τις ποσότητες κοκαΐνης και χασίς που είχαν διακινήσει, βρίσκονται στα χέρια των αρχών και περιλαμβάνονται στην δικογραφία με την οποία θα οδηγηθούν οι δράστες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.