ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άγνωστοι εισέβαλαν με όπλα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και έκλεψαν τη χρηματαποστολή

Άγνωστοι εισέβαλαν με όπλα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και έκλεψαν τη χρηματαποστολή

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, μετά την εισβολή δύο ληστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στόχος τους ήταν το ΑΤΜ της τράπεζας Πειραιώς το οποίο είναι εγκατεστημένο στο ισόγειο του νοσοκομείου. Οι δύο “διαβασμένοι” -όπως φαίνεται- ληστές επιτέθηκαν σε άντρα security, ο οποίος πήγαινε να εφοδιάσει με χρήματα το ΑΤΜ.

Πριν ο τελευταίος προλάβει να εφοδιάσει το μηχάνημα οι δύο άνδρες που φορούσαν κράνη, του επιτέθηκαν, τον χτύπησαν και του άρπαξαν τις τσάντες με τα χρήματα.

Για την ώρα παραμένει άγνωστο το ποσό, το οποίο έκλεψαν, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι το ποσό το οποίο περιείχαν οι κασετίνες είναι άνω των 100.000 ευρώ.

Στην συνέχεια οι θρασύτατοι ληστές διέφυγαν με μοτοσικλέτα από την κάτω μεριά του νοσοκομείου Χαλκίδας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.