ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Στην Ασφάλεια Αττικής ο ένοπλος 60χρονος άνδρας στον Άγιο Δημήτριο- Τον ακινητοποίησαν άνδρες της ΕΚΑΜ

Στην Ασφάλεια Αττικής ο ένοπλος 60χρονος άνδρας στον Άγιο Δημήτριο- Τον ακινητοποίησαν άνδρες της ΕΚΑΜ

Αίσιο τέλος είχε το «θρίλερ» με τον ένοπλο άνδρα στον Άγιο Δημήτριο. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου στην οδό Αιόλου 10 στον Άγιο Δημήτριο, όπου βρισκόταν από το μεσημέρι της Κυριακής ταμπουρωμένος 60χρονος άνδρας, ο οποίος πυροβολούσε στον αέρα και τον συνέλαβαν.

Ο 60χρονος οδηγός ταξί είχε βγει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος και πυροβόλησε δύο φορές με πιστόλι. Στη συνέχεια κλειδώθηκε στο διαμέρισμα, στον πρώτο όροφο, και αρνείτο να παραδοθεί.

Έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις, βγήκε τελικά στο μπαλκόνι και απείλησε να αυτοπυροβοληθεί, όμως άνδρες της ΕΚΑΜ κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, η οποία διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.