ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κιλκίς: Σκοπιανός πέρασε παράνομα τα σύνορα έχοντας στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Κιλκίς: Σκοπιανός πέρασε παράνομα τα σύνορα έχοντας στην κατοχή του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών

Ένας 38χρονος Σκοπιανός πέρασε παράνομα τα σύνορα και μετέβη στο Κιλκίς με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης, αλλά εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Δεν πρόλαβε να ανοίξει… «εμπορικές συναλλαγές» με την Ελλάδα μετά την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών, ένας 38χρονος Σκοπιανός που πέρασε κρυφά τα σύνορα από μη νομοθετημένο σημείο της μεθοριακής γραμμής μεταφέροντας μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να κινείται ύποπτα πεζός σε μια αγροτική περιοχή του Κιλκίς και ακινητοποιήθηκε για να υποβληθεί σε έλεγχο. Αρχικά, διαπιστώθηκε ότι είχε περάσει παράνομα στη χώρα χωρίς να διαθέτει τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Όμως, η έρευνα στα πράγματά του αποκάλυψε και τον σκοπό της άφιξής του.

Ο 38χρονος είχε φέρει μαζί του μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 827 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.