ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Κόπηκε» η επίσκεψη στην Ίμβρο του Α.Τσίπρα: Πάει στην Τουρκία για μια και μόνο ημέρα

«Κόπηκε» η επίσκεψη στην Ίμβρο του Α.Τσίπρα: Πάει στην Τουρκία για μια και μόνο ημέρα

Σε χαμηλών προσδοκιών εξελίσσεται η επίσκεψη του Α.Τσίπρα στην Τουρκία καθώς ακυρώθηκε η επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ίμβρο όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ.

Δεν αναφέρονται οι λόγοι της ακύρωσης της παρουσίας του πρωθυπουργού στην Ίμβρο το μόνο που διευκρινίζεται είναι πως αυτή έγινε για λόγους που έχουν να κάνουν με το όχι καλό επίπεδο των ελληνο-τουρκικών σχέσεων και στον… κακό καιρό!

Αυτό γιατί όταν ο Ερντογάν και άλλοι Τούρκοι επίσημοι αλώνιζαν την Δυτ. Θράκη οι σχέσεις ήταν καλές. Τώρα χάλασαν…

Φυσικά ουδείς γνωρίζει εάν η ακύρωση του ταξιδιού στην Ίμβρο έγινε κατόπιν ελληνικής πρωτοβουλίας ή εάν οι Τούρκοι απλά την έκοψαν από το πρόγραμμα.

Έτσι η επίσκεψη Τσίπρα θα είναι μόνο για μια ημέρα όπου θα συναντηθεί με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέρ Ταγίπ Ερντογάν και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Αυτή θα είναι η τέταρτη επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού στη γειτονική χώρα, μετά τις επισκέψεις τον Νοέμβριο του 2015 σε Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη, τον Μάρτιο του 2016 στη Σμύρνη και τον Μάιο του 2016 και πάλι στην Κωνσταντινούπολη όπου είχε πραγματοποιηθεί η Ανθρωπιστική Σύνοδος του ΟΗΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΙΒΝΑ η παρουσία Τσίπρα στην Τουρκία είναι χαμηλών προσδοκιών, κάτι που το δείχνει με τον καλύτερο τρόπο η μικρή συμμετοχή Ελλήνων αξιωματούχων που θα συνοδέψουν τον έλληνα πρωθυπουργό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.