ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Κωμικοτραγικές καταστάσεις με ΜΟΕ: Το ΥΠΕΘΑ διέρρεε και το ΑΠΕ μετέδιδε «διακοπή συνομιλιών» και το Μαξίμου διέψευδε!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις με ΜΟΕ: Το ΥΠΕΘΑ διέρρεε και το ΑΠΕ μετέδιδε «διακοπή συνομιλιών» και το Μαξίμου διέψευδε!

Κωμικοτραγικές καταστάσεις με τα ΜΟΕ και κυβερνητικό αλαλούμ, με διαρροές και διαψεύδεις.

Αρχικά το ΥΠΕΘΑ είχε αφήσει να διαρρεύσει, μέσω του κρατικού ΑΠΕ ότι αποφασίστηκε «πάγωμα» των συνομιλιών για τα ΜΟΕ ως αντίδραση για τις τουρκικές κινήσεις των τελευταίων ημερών και δη την υπογραφή συμφώνου με τη Λιβύη.

Πριν περάσουν καλά καλά δύο ώρες το Μέγαρο Μαξίμου, άδειασε ΥΠΕΘΑ και ΑΠΕ διαψεύδοντας ότι υπήρξε έστω και η παραμικρή σκέψη για διακοπή των ΜΟΕ, ενδεχομένως για το λόγο μήπως και δυσαρεστηθεί ο Ερντογάν λίγο πριν την συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη!

Έτσι κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι τεχνικές συζητήσεις σε στρατιωτικό επίπεδο ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, τονίζουν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, διευκρινίζοντας ότι ο σχεδιασμός των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) με τη γειτονική χώρα θα συνεχιστεί κανονικά!

Νωρίτερα, είχε μεταδοθεί από το κρατικό ΑΠΕ με πληροφορίες που προήλθαν από πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σχετικά με υποτιθέμενη αναστολή των ΜΟΕ τα οποία επρόκειτο να συζητηθούν ανάμεσα σε στρατιωτικές αντιπροσωπείες Ελλάδας και Τουρκίας στην Αθήνα μέσα στο μήνα.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν στο ΑΠΕ ότι το προσωρινό πάγωμα των ΜΟΕ, αποτελούσε αντίδραση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στις τουρκικές πρωτοβουλίες των τελευταίων ημερών και δη την υπογραφή συμφώνου με τη Λιβύη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελικά η κυβέρνηση διέψευσε το ΑΠΕ σε χρόνο ρεκόρ αναφορικά με το πάγωμα των συνομιλιών, το οποίο δεν θα συμβεί, παρά το γεγονός ότι η Τουρκία μόνο για οικοδόμηση μέτρων εμπιστοσύνης δεν ενδιαφέρεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.