Μάλλον για μην μας ματιάσει μας «έφτυσε» ο Τραμπ...

Μεγάλη συγκέντρωση κατά της παράνομης μετανάστευσης και στην Λέρο

Μεγάλη συγκέντρωση κατά της παράνομης μετανάστευσης και στην Λέρο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Τη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν την Τετάρτη το μεσημέρι οι κάτοικοι της Λέρου, στην προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων ενάντια στις αποφάσεις της κυβέρνησης για τις νέες δομές.

Οι υπηρεσίες του Δήμου Λέρου παρέμειναν κλειστές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ κλειστά παρέμειναν και τα εμπορικά καταστήματα καθώς και πολλά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Λέρου, αφού έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν σε σχέση με το μεταναστευτικό πρόβλημα στο νησί, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Λέρος δεν πρόκειται να δεχτεί νέες δομές, ζητώντας παράλληλα την άμεση αποσυμφόρηση του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.