Υβριδικός βλαξ!

«Έφυγε» από τη ζωή 5χρονο κοριτσάκι – Νοσηλευόταν με πυρετό στο νοσοκομείο Λάρισας

«Έφυγε» από τη ζωή 5χρονο κοριτσάκι – Νοσηλευόταν με πυρετό στο νοσοκομείο Λάρισας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/2), ένα κοριτσάκι 5 ετών, το οποίο νοσηλεύονταν από τη Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα νεκροψίας – νεκροτομής ώστε να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, το κοριτσάκι εισήχθη στην Παιδιατρική Κλινική κατόπιν «παραπομπής από ιδιώτη παιδίατρο, μετά από συνεχιζόμενη πυρετική κίνηση από εβδομάδας.

Στις 19/2/2020 απεβίωσε στις 5:00 το πρωί, αιφνιδίως. Ζητήθηκε νεκροψία – νεκροτομή και αναμένουμε το αποτέλεσμα».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.