Αυτό με τον Λίβυο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ πόσο τυχαίο ήταν άραγε;

Στ.Μαυροειδάκος: «Παρακλάδι του Ρουβίκωνα αυτοί που βανδάλισαν την Μητρόπολη στη Θεσσαλονίκη»

Στ.Μαυροειδάκος: «Παρακλάδι του Ρουβίκωνα αυτοί που βανδάλισαν την Μητρόπολη στη Θεσσαλονίκη»

«Το παρακλάδι του Ρουβίκωνα είναι το παραμάγαζο στη Θεσσαλονίκη», υποστήριξε ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, αναφερόμενος στο βανδαλισμό της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στον Σκάι, ο ίδιος τόνισε ότι, «είναι δηλητηριασμένα αυτά τα μυαλά, κάτι πρέπει ν αλλάξει στο νόμο, πρέπει να πληρώσουν τις φθορές οι ίδιοι και οι οικογένιές τους».

Ο κ. Μαυροειδάκος συνέχισε πως “προκαλούν φθορές σε δημόσιο θρησκευτικό χώρο, η Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις, κατηγορούνται μόνο για πλημμέλημα και τη δεύτερη μέρα θα αφεθούν ελεύθεροι και θα ξανά κάνουν ακριβώς τα ίδια πράγματα”..

«Δικαιώθηκε η Αστυνομία στην υπόθεση του νεκρού βρέφους», υποστήριξε ο γ.γ. των Ειδικών Φρουρών

Ο κ. Μαυροειδάκος αναφέρθηκε και στο γεγονός με το θάνατο του 11 μηνών βρέφους και στη σπουδή που έδειξε ο ιατροδικαστής να κάνει δηλώσεις, σημειώνοντας: , «Δικαιώθηκε η Αστυνομία με την λάθος ιατροδικαστική εξέταση, καθώς εξ’ αρχής είχε τις επιφυλάξεις της για την απόφαση και για αυτό δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση»,

Και συνέχισε επισημαίνοντας ότι, η Αστυνομία αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ενώ υποστήριξε ότι η είδηση προκάλεσε μεγάλο σοκ.

«Θεωρώ ότι ο ιατροδικαστής δέχτηκε πίεση από τους δημοσιογράφους και για αυτό βιάστηκε να ανακοινώσει μια λάθος απόφαση, βιάστηκε να μιλήσει δημοσίως και την πάτησε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.