
Ένας 60χρονος αγρότης δέχθηκε επίθεση από ένα από τα γουρούνια του και το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.
Ο 60χρονος πήγε στο κτήμα του, για να ταΐσει το ζώο, αλλά όταν το πλησίασε το γουρούνι τού επιτέθηκε, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο πόδι.
Ουρλιάζοντας από τον πόνο, ο άτυχος άντρας σε κατάσταση σοκ μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφτασε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου εισήχθη κατευθείαν στα επείγοντα, και έλαβε τις απαραίτητες φροντίδες, ενώ στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.