Τους έχει τρελάνει όλους ο Ντόναλντ!

Επιδρομή στη ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα της Φθιώτιδας – Απείλησαν τον φρουρό και ανατίναξαν το ΑΤΜ

Επιδρομή στη ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα της Φθιώτιδας – Απείλησαν τον φρουρό και ανατίναξαν το ΑΤΜ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Επιδρομή στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα της Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της πρώτης εργάσιμης ημέρας του 2021.

Ο εμβρόντητος φρουρός βρέθηκε στα χέρια τεσσάρων κακοποιών οι οποίοι έκαναν κινηματογραφική επιδρομή, τον απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν και ανατίναξαν με εκρηκτικά το ΑΤΜ που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο εργοστάσιο στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας ακινητοποίησαν τον εμβρόντητο φρουρό, πήραν τα κινητά του τηλέφωνα για να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία και κατευθύνθηκαν προς την 2η πύλη όπου βρισκόταν το ΑΤΜ για τις ανάγκες των εργαζομένων. Τοποθέτησαν με γρήγορες κινήσεις εκρηκτικά, το ανατίναξαν και άρπαξαν τις κασετίνες με τα χρήματα, που δεν έχει διευκρινιστεί πόσα ήταν.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ, ενώ οι δράστες χάθηκαν μέσα στο σκοτάδι, όπως είχαν εμφανιστεί, χωρίς ο φύλακας να δει αν διέφυγαν με αυτοκίνητο ή άλλα μέσα. Στο εργοστάσιο έφτασαν άνδρες της Ασφαλείας και της Εγκληματολογικής υπηρεσίας που συνέλεξαν υπολείμματα του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού και πήραν κατάθεση από τον σοκαρισμένο φύλακα.

Η επιδρομή παρουσιάζει ομοιότητες με άλλη μια ανατίναξη ΑΤΜ που είχε γίνει στις 4:30 τα ξημερώματα της 19ης Δεκεμβρίου, όταν τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους έδεσαν με συρματόσχοινο τα ρολά τράπεζας στις Ερυθρές στα σύνορα Βοιωτίας και Αττικής, τα ξήλωσαν τραβώντας τα με το όχημά τους και στη συνέχεια ανατίναξαν με εκρηκτικά το ΑΤΜ, αρπάζοντας τις κασετίνες με τα χρήματα. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν οι ίδιοι και στις δυο περιπτώσεις.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.