ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο-σοκ: Παράνομοι μετανάστες διαλύουν ξενοδοχείο στην Σπάρτη γιατί έληξε το πρόγραμμα δωρεάν διαμονής!

Βίντεο-σοκ: Παράνομοι μετανάστες διαλύουν ξενοδοχείο στην Σπάρτη γιατί έληξε το πρόγραμμα δωρεάν διαμονής!

Σε κατάσταση αμόκ παράνομοι μετανάστες χτυπούν με βία τζάμια ξενοδοχείου στην Σπάρτη.

Οι αλλοδαποί διαμαρτύρονται γιατί έληξε το πρόγραμμα δωρεάν διαμονής τους σε ξενοδοχειακά καταλύματα μέσω του «Filoxenia» και απαιτούν την παραμονή τους στο χώρο, κατηγορώντας -όπως ακούμε στο βίντεο- τους Έλληνες γι’ αυτό.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Σπάρτα ΙΝΝ στην Σπάρτη και είναι ένα ακόμα περιστατικό στα δεκάδες που έχουν λάβει χώρα τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας.

Πριν από λίγο καιρό στην Αμάρυνθο της Εύβοιας παράνομοι μετανάστες τα έκαναν γυαλιά καρφιά γιατί έληξε το πρόγραμμα προσωρινής φιλοξενίας, αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν 40 συλλήψεις.

Ενώ πρόσφατα ένας αλλοδαπός στο κέντρο της Αθήνας, έπειτα από διαμαρτυρία παράνομων μεταναστών, κουνούσε το δάχτυλο του σε αστυνομικό που δεν τον άφηνε να μπει σε ξενοδοχείο, ώστε να μείνει δωρεάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.