ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πύργος: Δίωξη σε αλλοδαπό που πλησίασε 9χρονη έξω από το σπίτι της

Πύργος: Δίωξη σε αλλοδαπό που πλησίασε 9χρονη έξω από το σπίτι της

Η Εισαγγελία Ηλείας, έχει ασκήσει δίωξη για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος ανήλικης από έναν αλλοδαπό άνδρα σε χωριό του Δήμου Πύργου.

Ειδικότερα, το περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα πριν από δύο χρόνια ενώ με βάση την μηνυτήρια αναφορά η καταγγελία υποβλήθηκε από τον αδελφό της ανήλικης πριν από περίπου ένα μήνα.

Με βάση τα όσα αναφέρονται, κατά την διάρκεια συνάντησης του φερόμενου ως δράστη με το 9χρονο τότε κορίτσι σε εξωτερικό χώρο πέριξ του σπιτιού του, ο πρώτος προέβη σε πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος του κοριτσιού.

Σήμερα, ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στην Ανακρίτρια Ηλείας για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες ήρθε στο φως της δημοσιότητας και άλλη μία υπόθεση παρενόχλησης σε βάρος ανήλικου στον Πύργο την οποία διερευνά η Αστυνομία έπειτα από καταγγελία γονέων και αφορά έναν ηλικιωμένο άνδρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.