ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σύρος: Χειροπέδες στην γυναίκα που μαχαίρωσε τον 40χρονο στο κέντρο του νησιού

Σύρος: Χειροπέδες στην γυναίκα που μαχαίρωσε τον 40χρονο στο κέντρο του νησιού

Στην σύλληψη της γυναίκας που επιτέθηκε με μαχαίρι σε 40χρονο άνδρα στο κέντρο της Ερμούπολης προχώρησαν οι Αρχές.

Ο 40χρονος άνδρας περπατούσε μαζί με δύο γυναίκες στον πεζόδρομο της Θυμάτων Σπερχειού με κατεύθυνση προς τον παραλιακό δρόμο, όταν μία αλλοδαπή γυναίκα του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε κοντά στο στήθος. Ο άνδρας μετά την επίθεση που δέχθηκε διένυσε μερικά μέτρα φωνάζοντας και σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος, μπροστά από τις κλειστές καφετέριες.

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν τη γυναίκα στην περιοχή της Βάρης. Η αλλοδαπή γυναίκα μετά την εγκληματική πράξη της τράπηκε σε φυγή με ταξί, ωστόσο οι αστυνομικοί την εντόπισαν και τη συνέλαβαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση είναι αλλοδαπός Γεωργιανής καταγωγής. Ο άνδρας είναι σοβαρά τραυματισμένος, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή του. Ωστόσο, κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αττικής με αεροδιακομιδή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.