ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπόθεση Βαλυράκη: Νέα πραγματογνωμοσύνη σήμερα στο σκάφος του

Υπόθεση Βαλυράκη: Νέα πραγματογνωμοσύνη σήμερα στο σκάφος του

Σήμερα Μ. Τετάρτη πραγματοποιείται νέα πραγματογνωμοσύνη στο μικρό σκάφος του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Ερέτρια και το Νησί των Ονείρων.

«Βρισκόμαστε στην Ερέτρια για τη συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη που έχει προγραμματίσει η τοπική αρχή στο σκάφος του Σήφη ,ωστόσο δεν γνωρίζουμε περισσότερα», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη Γιάννης Παγορόπουλος.

Πριν από λίγες ημέρες κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ο δεύτερος αυτόπτης μάρτυρας που υποστήριξε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ότι είδε δυο ψαράδες να χτυπούν με κοντάρι τον πολιτικό μετά από διαπληκτισμό στη θάλασσα.

Ο μάρτυρας είχε ζητήσει να καταθέσει σε άλλη αρχή και όχι στο Λιμενικό Ερέτριας που διεξάγει τις έρευνες. Η κατάθεσή του θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς όπως υποστήριξε στην εκπομπή έχει αναγνωρίσει τους δράστες.

Κατά την ιατροδικαστική διερεύνηση εξάλλου, η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιωπούλου διαπίστωσε σύμφωνα με το πόρισμά της ότι ο Σήφης Βαλυράκης είχε χτυπηθεί και από άλλο όργανο εκτός από την προπέλα του δικού του σκάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.