
Ο Νικόλαος Ρουσσόπουλος δικηγόρος του γηροκομείου των Χανιών που είναι στο μικροσκόπιο των τοπικών εισαγγελικών αρχών, ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί και πάλι την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ερχόμενη Τετάρτη, προκειμένου να καταθέσει συμπληρωματικό υπόμνημα με το οποίο θα ζητά να καταθέσουν συμπληρωματικά 20 μάρτυρες.
Παράλληλα, εκφράζει την αγωνία του καθώς μέχρι τώρα καταθέτουν μόνο οι καταγγέλλοντες, ενώ δεν έχει κληθεί κανένας άλλος. Τέλος, επισημαίνει ότι προτείνονται από την πλευρά του γηροκομείου, τουλάχιστον 72 μάρτυρες.
Υπενθυμίζεται πως στον Εισαγγελέα Εφετών πήγαν νωρίτερα οι δυο δικηγόροι του οίκου ευγηρίας ο οποίος τα τελευταία 24ωρα βαρύνεται από καταγγελίες για τις συνθήκες φιλοξενίας των ηλικιωμένων.
Οι κ.κ. Ιωάννης Σφακιωτάκης και Νίκος Ρουσσόπουλος, υπέβαλαν αίστημα στην Εισαγγελία Εφετών να κληθούν από την Ασφάλεια Χανίων να καταθέσουν μάρτυρες και από την άλλη πλευρά. Σε δηλώσεις τους εξερχόμενοι της εισαγγελίας άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβληθούν μηνύσεις κατά όσων προχωρούν σε καταγγελίες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.