Κανονικά θα έπρεπε να του στήσουν ανδριάντα...

Δράμα: Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1.160 πυροτεχνήματα – Χειροπέδες σε δύο άτομα

Δράμα: Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1.160 πυροτεχνήματα – Χειροπέδες σε δύο άτομα

Δύο άνδρες στη Δράμα κατέληξαν στα «χέρια» της Αστυνομίας, καθώς συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας «περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων και του νόμου περί όπλων».

Οι δύο άνδρες από τη Δράμα δεν πρόλαβαν να «ρίξουν» στην Ανάσταση 1.140 είδη πυροτεχνίας και 600 σφαιρίδια αεροβόλου όπλου. Συνελήφθησαν σε οικισμό της περιοχής, από αστυνομικούς της Ομάδας Κρατικής Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν:

-1.075 αθύρματα
-65 ρουκέτες / πυραυλάκια
-600 σφαιρίδια αεροβόλου όπλου.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.