
Η μητέρα του Τάσου Μπερδέση, ο οποίος εκτελέστηκε με καλάσνικοφ έξω από πυγμαχικό σύλλογο στη Βάρη το πρωί της Δευτέρας 31 Μαΐου, παρέθεσε μία συγκλονιστική συνέντευξη.
Η κα Γεωργία, η οποία ζητάει απαντήσεις για τον αδόκητο χαμό του γιου της, άνοιξε την ψυχή της στην εφημερίδα «Πολιτεία», όπου δεν δίστασε να εκφράσει την πεποίθησή της ότι ο δολοφόνος του 39χρονου ήταν στην κηδεία του.
«Το νιώθω ως μάνα, το νιώθω ως μια διαίσθηση», ανέφερε χαρακτηριστικά, παροτρύνοντας τις Αρχές να «ψάξουν καλά την Πάτρα» και το παρελθόν του γιου της.
Παράλληλα, η 67χρονη χαροκαμένη μητέρα ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν τον Τάσο Μπερδέση, οδηγώντας τον στην τελευταία του κατοικία στη Μιτόπολη Αχαΐας.
«Στην κηδεία τον τίμησαν. Ήταν πολλοί. Αλλά να σου πω και κάτι. Που το νιώθω. Δεν ξέρω, μπορεί να μην ισχύει αλλά αυτό νιώθω ως μάνα. Έχω μία διαίσθηση. Αυτός που το ‘κανε μπορεί να ήταν στην κηδεία και να γέλαγε από μέσα του. Οι περισσότεροι τον αγαπούσαν. Το ξέρω. Κάποιοι όμως ήρθαν και για εφέ, άλλοι πάλι δεν ξέρω. Εγώ πιστεύω ότι ο δολοφόνος μπορεί να ήταν στην κηδεία. Αλλά υπάρχει Θεός. Και θα τον είδε που γελούσε», υποστήριξε.
Η κα Γεωργία ανέφερε ακόμα πως ο γιος της στήριζε την οικογένειά του, αποκαλύπτοντας πως η διαίσθηση της μάνας τής έλεγε ότι κάτι θα του συνέβαινε…
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον δικηγόρο του Τάσου Μπερδέση και φίλο του, Σάκη Κεχαγιόγλου, ο πρώην πυγμάχος δεχόταν απειλές για τη ζωή του πριν από δυόμισι χρόνια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.