ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Οι πιλότοι της 330Μ εντυπωσίασαν ολόκληρο το ΝΑΤΟ στην Ισπανία (βίντεο)

Οι πιλότοι της 330Μ εντυπωσίασαν ολόκληρο το ΝΑΤΟ στην Ισπανία (βίντεο)

Οι Έλληνες πιλότοι άφησαν άφωνους τους ξένους συναδέλφους τους με τις επιδόσεις τους στην πρόσφατη Νατοϊκή άσκηση TLP.

Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία έκανε επίδειξη ισχύος στην τελευταία άσκηση του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, στην αεροπορική βάση «Los Llanos».

H είδηση δεν αποτελεί έκπληξη φυσικά καθώς οι δυνατότητες της Αεροπορίας της χώρας μας είναι γνωστές. Πρόσφατα μάλιστα, στρατιωτικοί αναλυτές κατέταξαν δεύτερη την Ελλάδα στις ισχυρότερες πολεμικές αεροπορίες της Ευρώπης πίσω μόνο από την Γαλλία.

Στην Ισπανία βρέθηκαν από την 111 Πτέρυγα Μάχης, 4 αεροσκάφη τύπου F-16 Block 30 και μαζί τους το αντίστοιχο προσωπικό αποτελούμενο από πιλότους, τεχνικούς και μηχανικούς.

Η άσκηση ήταν μέρος του Tactical Leadership Programme (TLP) και αποτελούσε την τέταρτη εκπαιδευτική σειρά τέτοιου είδους για το έτος 2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.