ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η USAF επιλέγει τη συλλογή καθοδήγησης Paveway II της Raytheon για τις βόμβες λέιζερ

Η USAF επιλέγει τη συλλογή καθοδήγησης Paveway II της Raytheon για τις βόμβες λέιζερ

Η Raytheon υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αξίας δύο εκατομμυρίων δολαρίων με την Αμερικανική αεροπορία (USAF) για την κατασκευή συλλογών καθοδήγησης Paveway II για βόμβες λέιζερ.

Βάσει του συμβολαίου η εταιρεία θα παραδώσει στην Αμερικανική αεροπορία υποσυλλογές πτερυγίων καθοδήγησης Paveway GBU-10 για βόμβες των 2.000 λιβρών τύπου Mk-84, καθώς και συλλογές κεφαλών καθοδήγησης τύπου Paveway II, που είναι εξοπλισμένες με αισθητήρα λέιζερ διπλής διαμόρφωσης και δέκτη παγκοσμίου συστήματος προσδιορισμού θέσης (GPS), για επίτευξη της μέγιστης δυνατής ακρίβειας προσβολής. Σημειώνεται εδώ ότι η  Raytheon έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία στην ανάπτυξη και κατασκευή συλλογών καθοδήγησης λέιζερ, έχοντας κατά τα τελευταία 35 χρόνια παραδώσει περισσότερες από 250.000 στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ, αλλά και σε αεροπορικές δυνάμεις δεκάδων άλλων χωρών, για το εξοπλισμό 25 διαφορετικών τύπων μαχητικών αεροσκαφών. Η Raytheon είναι επίσης η εταιρεία που εισήγαγε την οικογένεια των συλλογών Enhanced Paveway, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη ακρίβεια προσβολής στόχων μέσω της συνδυασμένης χρήσης και δέκτη GPS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.