ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακός εναέριος σχηματισμός με Su-57, Su-35, Su-34 και Su-30

Εντυπωσιακός εναέριος σχηματισμός με Su-57, Su-35, Su-34 και Su-30
Το Su-57 αποτελεί την αιχμή του δόρατος της ρωσικής Αεροπορίας.Μάλιστα δοκιμάζεται σε σχηματισμούς με παλαιότερα αεροπλάνα της ίδιας οικογένεια δημιουργώντας ένα ισχυρό «μπλοκ» αεροπορικής υπεροχής.
Ένα απίστευτο βίντεο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα δείχνει έναν εντυπωσιακό σχηματισμό ρωσικών μαχητικών Sukhoi, με «αιχμή του δόρατος» το stealth μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς Su-57, το οποίο ωστόσο πλαισιώνεται από «συγγενικά» μαχητικά αεροσκάφη.

Παρά το γεγονός ότι η Διεθνής Αεροδιαστημική Έκθεση Μόσχας – MAKS-2019 έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό, δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο συνεχώς νέα πλάνα από τις εντυπωσιακές αεροπορικές επιδείξεις, με τον «stealth» σχηματισμό των Su-57 μαζί με τους συγγενείς του, τα μαχητικά Su-35, Su-34 και Su-30 να «κλέβει την παράσταση».

Υπενθυμίζεται ότι το ρωσικό stealth μαχητικό αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς Su-57 θα ενισχύσει σε τεράστιο βαθμό και θα αλλάξει ριζικά τις δυνατότητες της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ από ότι φαίνεται η αρχή «έγινε», όπως ανακοίνωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας της χώρας.

Ειδικότερα, ο Alexei Krivoruchko επισκέφτηκε το εργοστάσιο παραγωγής των Su-57 όπου και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Όσον αφορά το πρόγραμμα δημιουργίας αεροσκαφών πέμπτης γενιάς, είναι πλέον εμφανές ότι το πρώτο σειριακής παραγωγής μαχητικό Su-57 είναι έτοιμο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.