ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Αμερικανοί δηλώνουν ότι έχουν έτοιμο τον διάδοχο του SR-71: Θα πετά με 6 μαχ (βίντεο)

Οι Αμερικανοί δηλώνουν ότι έχουν έτοιμο τον διάδοχο του SR-71: Θα πετά με 6 μαχ (βίντεο)

Η Lockheed Martin «υπόχεται» ένα νέο κατασκοπευτικό αεροσκάφος ανίκητο στον αέρα. Το SR-72 μπορεί να πετάξει σε υπερηχητική ταχύτητα έξι φορές την ταχύτητα του ήχου!

Το νέο αεροσκάφος, ονόματι SR-72, θα μπορεί να πετάξει τουλάχιστον δύο φορές ταχύτερα από το περίφημο SR-71 Blackbird , επίσης της Lockheed.

Όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ο επικεφαλής μηχανικός της επταετούς ερευνητικής προσπάθειας για το σχεδιασμό του SR-72, ένα πρώτο όχημα που θα μπορεί να φτάσει σε οποιανδήποτε στόχο εντός μίας ώρας μπορεί να αναπτυχθεί, με κόστος κάτω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, κατά τα επόμενα πέντε ως έξι χρόνια.

«Το υπερηχητικό είναι το νέο stealth αεροσκάφος που θα εισάγουμε στην αγορά. Οι Εχθροί σου δεν μπορούν να κρυφτούν ή να κρύψουν τα σημαντικά τους στοιχεία. Θα εντοπισθούν. Αυτό αλλάζει το παιχνίδι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής μηχανικός.

Βίντεο από τα SR-71 των 3 μαχ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.