ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τραγωδία στη Λάρισα: Αυτοκτόνησε 29χρονη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Τραγωδία στη Λάρισα: Αυτοκτόνησε 29χρονη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας

Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/11) στη Λάρισα, καθώς έβαλε τέλος στη ζωή της μέσα στο σπίτι της, εντός των οικημάτων της 110 Π.Μ, μια 29χρονη αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού μέσου, η αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας δεν εμφανίστηκε στην υπηρεσία της σήμερα το πρωί, στη Λάρισα, ενώ δεν απαντούσε και στις αλλεπάλληλες κλήσεις.

Άμεσα οι ιθύνοντες κινητοποιήθηκαν, έφτασαν στο διαμέρισμά της εντός των οικημάτων της 110 ΠΜ και προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα ανησυχώντας για το γεγονός ότι δεν έδινε σημεία ζωής.

Η 29χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο, προκειμένου να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για αυτοκτονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.