Άγριο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων στην Κηφισιά: Θηλυκή συμμορία επιτέθηκε χωρίς αιτία σε δύο 14χρονες

Τα μέλη της συμμορίας ήταν επτά, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, και πιθανόν η αρχηγός τους να είχε μαχαίρι

Άγριο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων στην Κηφισιά: Θηλυκή συμμορία επιτέθηκε χωρίς αιτία σε δύο 14χρονες

Άγριο περιστατικό ανηλίκων σημειώθηκε στην Κηφισιά, καθώς μια συμμορία κοριτσιών επιτέθηκε σε δύο 14χρονες χωρίς αιτία.

Αρχηγός της θηλυκής συμμορίας των ανήλικων κοριτσιών, φέρεται να είμαι μια 15χρονη Αλβανικής καταγωγής, η οποία και ενορχήστρωσε την επίθεση κατά των δυο 14χρονων επινοώντας ασήμαντη αιτία.

Προφασίστηκε ότι η μια εκ των δυο έκανε αρνητικό σχόλιο για το ντύσιμο της ξαδέρφης της. Στη συνέχεια κινήθηκε εναντίον τους με απειλητικές διαθέσεις, παροτρύνοντας να πράξουν το ίδιο και οι υπόλοιπες φίλες της, επτά συνολικά.

Το περιστατικό συνέβη χθες στις 21.00 στη στάση των λεωφορείων, έξω από το κατάστημα Bubble Tale στην Κηφισιά.

Τα θύματα, δυο μαθήτριες της 3ης Γυμνασίου, περίμεναν στη στάση στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Κηφισίας όταν τις πλησίασαν επτά κοπέλες ηλικίας 14 έως 16 ετών, οι οποίες φορούσαν μαύρα ρούχα.

Οι συγκεκριμένες κοπέλες ισχυρίστηκαν ότι ένα από τα δυο 14χρονα κορίτσια που περίμεναν στη στάση, σχολίασαν αρνητικά το ντύσιμο μιας από την παρέα των επτά.

«Ήταν ψέμα και το χρησιμοποίησαν ως πρόφαση για να κινηθούν απειλητικά εναντίον μας και να προκαλέσουν καυγά» ανέφερε το ένα από τα δυο 14χρονα κορίτσια.

Και πρόσθεσε: «Εμείς καταλάβαμε τι πήγαινε να συμβεί οπότε προσπαθήσαμε να είμαστε ήρεμες και να μην τις εξαγριώσουμε. Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε ότι ουδέποτε σχολιάσαμε το παραμικρό. Ωστόσο εκείνες άρχισαν να μας βρίζουν.

Μας αποκάλεσαν «πατσαβούρες», «μαλακισμένες» και ότι θα μας « γαμ….» εδώ και και τώρα. Η μια από τις επτά κοπέλες που φαινόταν σα να ήταν ο αρχηγός τους, έκανε κίνηση ότι πάει να βγάλει κάτι από την ζακέτα της, υπονοώντας ότι είχε μαζί της μαχαίρι.

Προσπαθήσαμε να πάρουμε τηλέφωνο τους γονείς μας αλλά συνέχισαν να μας απειλούν. Μάλιστα η φίλη μου, όταν απομακρύνθηκε σε απόσταση μερικών μέτρων από μένα, εκείνες την ακολούθησαν. Άρχισαν να την ψάχνουν ενώ συνέχισαν τις απειλές. Μας απείλησαν να μην ξαναπατήσουμε το πόδι μας στην Κηφισιά».

Όμως το άγριο μπούλινγκ κατά των δυο 14χρονων κοριτσιών συνεχίστηκε. Η φερόμενη ως «αρχηγός» των επτά, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων, έκανε κίνηση ότι μαζεύει τα μαλλιά της, δήθεν ότι προετοιμάζεται να τις χτυπήσει με τις γροθιές της.

«Εμείς δεν μιλήσαμε καν. Είχαμε τρομοκρατηθεί. Με ρώταγε επίμονα από ποια περιοχή είμαι. Δεν της είπαν καν ότι μένω στο Μαρούσι διότι υπάρχει κόντρα με την Κηφισιά. Όταν, δε, της είπα ψέματα ότι μένω στη Κηφισιά για να με αφήσει να φύγω, εκείνη είπε ότι δεν με πιστεύει διότι δεν υπήρχε λόγος να χρησιμοποιήσω το λεωφορείο» καταλήγει η 14χρονη κοπέλα.

Να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω εκτυλίσσονταν μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών, ωστόσο ουδείς παρενέβη για να βοηθήσει τα δυο ανυπεράσπιστα ανήλικα κορίτσια .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αστυνομία πρέπει να κάνει την δουλειά της και να βρει αυτά τα κορίτσια που με το έτσι θέλω τρομοκρατούν τα παιδιά μας. Έχω εμπιστοσύνη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ότι θα το κάνουν», είπε χαρακτηριστικά η κα Χριστίνα Θεοδώρου μητέρα της 14χρονης μαθήτριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.