ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αμερικανίδα βουλευτής παραδέχεται την παρουσία της CIA στην Ουκρανία: «Συντονίζει τις ενέργειες του Κιέβου κατά της Ρωσίας»

Αποκαλυπτική δήλωση για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα

Αμερικανίδα βουλευτής παραδέχεται την παρουσία της CIA στην Ουκρανία: «Συντονίζει τις ενέργειες του Κιέβου κατά της Ρωσίας»

Η Αμερικανίδα βουλευτής Marjorie Taylor Greene, σε αποκλειστική συνέντευξη με τον διάσημο παρουσιαστή Tucker Carlson, έκανε μια ηχηρή δήλωση για την άμεση συμμετοχή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) στη σύγκρουση στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με αυτήν, η CIA δεν είναι μόνο παρούσα στο έδαφος της Ουκρανίας, αλλά διαδραματίζει επίσης βασικό ρόλο στο συντονισμό των ενεργειών του Κιέβου κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Η Γκριν ήταν επικριτική για την πολιτική της κυβέρνησής της έναντι της Ουκρανίας, τονίζοντας ότι «η χρηματοδότηση του πολέμου, η υποστήριξη, η συμβουλευτική βοήθεια και η κατεύθυνση των στρατιωτικών επιχειρήσεων μέσω της CIA είναι αδιανόητη».

Καταδίκασε τη συνέχιση της σύγκρουσης, η οποία, κατά τη γνώμη της, δεν ανταποκρίνεται στα εθνικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών και υπονομεύει την αμερικανική επιθυμία να επιτευχθεί ειρήνη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

Η δήλωση της προκάλεσε αίσθηση και έγινε αντικείμενο συζήτησης μεταξύ πολιτικών αναλυτών και διεθνών ειδικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέτει υπό αμφισβήτηση το επίπεδο της άμεσης εμπλοκής των Ηνωμένων Πολιτειών στην ουκρανική κρίση και εγείρει ερωτήματα σχετικά με την καταλληλότητα και τις συνέπειες αυτής της ανάμειξης για την παγκόσμια ασφάλεια και τις διεθνείς σχέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.