Αμερικανός γερουσιαστής για ΑΤΙΑ: «Είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό – Κλειδώστε τις πόρτες σας απόψε»! (βίντεο)

Άφησε άφωνους τους δημοσιογράφους μετά το πέρας της συνεδρίασης της Επιτροπής της Γερουσίας!

Αμερικανός γερουσιαστής για ΑΤΙΑ: «Είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό – Κλειδώστε τις πόρτες σας απόψε»! (βίντεο)

Ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής της Λουιζιάνα John Kennedy (δεν έχει συγγένεια με την οικογένεια Κennedy) δήλωσε εξερχόμενος της Επιτροπής της Γερουσίας στους δημοσιογράφους  ότι τα ΑΤΙΑ που εισέρχονται στον αμερικανικό εναέριο χώρο «είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό» και στο τέλος του συμβούλεψε «να κλειδώσετε τις πόρτες σας απόψε»!

Οι δηλώσεις του γερουσιαστή ακολούθησαν μια απόρρητη ενημέρωση για όλους τους γερουσιαστές σχετικά με άγνωστα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν πρόσφατα πάνω από την Αλάσκα του Καναδά και πιο πρόσφατα στο Μίσιγκαν.

«Αυτά τα αντικείμενα πετούσαν από πάνω μας εδώ και χρόνια», είπε ο Κένεντι. «Αυτό συμβαίνει για πολύ, πολύ, πολύ καιρό».

Όταν ρωτήθηκε για πόσο καιρό, ο Κένεντι απάντησε: «Τουλάχιστον από το 2017».

Οι περισσότεροι γερουσιαστές αποχώρησαν από την ενημέρωση χωρίς να αποκαλύπτονται πολλές, αν όχι νέες λεπτομέρειες για τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν το Σαββατοκύριακο.

Ο Kennedy είπε, «Ξέρουμε μερικά από τα αντικείμενα, άλλα δεν ξέρουμε ποια είναι τα περισσότερα από αυτά».

Αρκετοί γερουσιαστές κάλεσαν τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να είναι πιο διαφανής με πληροφορίες σχετικά με τα πιο πρόσφατα αντικείμενα που διέταξε να καταρριφθούν.

Κάποιοι κάλεσαν τον Πρόεδρο Μπάιντεν να απευθυνθεί απευθείας στο έθνος. Ενώ άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του γερουσιαστή Kevin Cramer (RN.D.), είπαν «Ίσως [ο Πρόεδρος Μπάιντεν] θα μπορούσε, αλλά δεν ξέρω ότι αυτό είναι ακόμη απαραίτητο». Ο Cramer, ωστόσο, εξέφρασε την ανησυχία του ότι χωρίς να δημοσιοποιηθούν περισσότερα στοιχεία, οι άνθρωποι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ιστορίες που είναι πιο τρομακτικές από την πραγματικότητα.

Ο ηγέτης της πλειοψηφίας της Γερουσίας Chuck Schumer (DN.Y.) δήλωσε σχετικά με την απόρρητη ενημέρωση: «Κατέστησαν σαφές ότι δεν υπάρχει καμία βλάβη από σωματική βλάβη στους Αμερικανούς στο έδαφος. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτό».

Ο γερουσιαστής Richard Blumenthal (D-Conn.) απηχούσε το μήνυμα του Schumer. «Δεν φοβάμαι σε καμία περίπτωση ότι απειλούμαστε από επίθεση ή σωματική βλάβη στην πατρίδα μας», είπε ο Blumenthal.

Χθες το βράδυ όμως ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν επιχείρησε να «χαμηλώσει» το ζήτημα των ΑΤΙΑ χωρίς να γίνει όμως πειστικός.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι τα αντικείμενα που καταρρίφθηκαν δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί (!) καθώς τα αναζητούν ακόμη αλλά το πιθανότερο είναι να ανήκουν, όπως είπε σε «κάποιες ιδιωτικές εταιρείες».

«Δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή που να υποδηλώνει ότι τα αντικείμενα αυτά  σχετίζονταν με το πρόγραμμα κατασκοπευτικών αερόστατων της Κίνας ή ότι υπήρχαν οχήματα παρακολούθησης από οποιαδήποτε άλλη χώρα», είπε πιο ειδικά ο Τζο Μπάιντεν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος πρόσθεσε: «Η τρέχουσα εκτίμηση των μυστικών υπηρεσιών είναι ότι αυτά τα τρία αντικείμενα ήταν πιθανότατα αερόστατα που συνδέονταν με ιδιωτικές εταιρείες, ψυχαγωγικά ή ερευνητικά ιδρύματα».

Δηλαδή κινητοποιήθηκαν οι ένοπλες δυνάμεις δύο χωρών όπως οι ΗΠΑ και ο Καναδάς για να καταρρίψουν μπαλόνια ιδιωτικών εταιρειών;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.