ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Απίστευτο: Οι ΗΠΑ με προϋπολογισμό άμυνας στα 778 δισ.δολάρια λένε ότι είναι απειλή η Νικαράγουα με προϋπολογισμό 100 εκατομμύρια!

Δείτε τις χώρες με τοςυ μεγαλύτερους προϋπολογισμούς άμυνας

Απίστευτο: Οι ΗΠΑ με προϋπολογισμό άμυνας στα 778 δισ.δολάρια λένε ότι είναι απειλή η Νικαράγουα με προϋπολογισμό 100 εκατομμύρια!

Τα απίστευτα πλέον ακούμε για την παγκόσμια διεθνή ασφάλεια με πιο πρόσφατη την αμερικανική δήλωση ότι η Νικαράγουα είναι “μια πολύ μεγάλη απειλή για την ασφάλεια και την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ”!

Μάλιστα, η Νικαράγουα με προϋπολογισμό του υπουργείου άμυνας 100 εκατομμύρια δολάρια από τελεί απειλή για τις ΗΠΑ με προϋπολογισμό άμυνας στα 778 δισεκατομμύρια δολάρια!

Και αυτό είναι κάτι που το ακούμε αρκετά από τις ΗΠΑ αλλά τα στοιχεία των δαπανών για την άμυνα τόσο του αμερικανικού κράτους όσο και άλλων χωρών δείχνουν άλλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.