ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτοι διάλογοι της σπείρας με τον τράπερ που λήστευε ΑΤΜ: «Να βρούμε πυροκροτητές – Να πάμε σε λατομείο»

«Μην το συνδέσετε με την μουσική μου»

Απίστευτοι διάλογοι της σπείρας με τον τράπερ που λήστευε ΑΤΜ: «Να βρούμε πυροκροτητές – Να πάμε σε λατομείο»

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει τις συνομιλίες των μελών της συμμορίας. Σε αυτές ο γνωστός τράπερ μιλά με τον 26χρονο οδηγό της σπείρας και συζητούν για το από πού θα μπορούσαν να προμηθευτούν τα εκρηκτικά που θα χρησιμοποιούσαν για την ανατίναξη των ΑΤΜ.

Ο διάλογος

26χρονος: Ρε, ο πυροκροτητής πρέπει να είναι το πιο δύσκολο πράγμα.
Τράπερ: Δεν θέλει να σου δώσει κανένας. Εγώ έχω, δεν σου δίνω.
26χρονος: Οι ψαράδες δεν τα έχουν αυτά;
Τράπερ: Ναι, ρε, οι ψαράδες, αυτοί που δουλεύουν στα νταμάρια πάνω στα βουνά.
26χρονος: Στα λατομεία αυτά δεν τα έχουν; Δεν μπορούμε να πάμε σε ένα λατομείο και να πάρουμε;
Τράπερ: Πώς;
26χρονος: Να μπούμε σε ένα λατομείο να πάρουμε.
Τράπερ: Τι νομίζεις θα υπάρχουν χύμα; Θα τα έχουν σε αποθήκη.

Στον τράπερ καθώς και στα μέλη του κυκλώματος ασκήθηκε δίωξη και για απόπειρα ανθρωποκτονίας καθώς φέρονται να είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών στο Αίγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, από την πλευρά του ο τράπερ, Don Leon, έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τη σύλληψή του, μιλώντας στον Alpha: «Στη ζωή μου έχω μάθει να αναγνωρίζω το λάθος και να το πληρώνω. Θα είμαι και αυτή τη φορά ειλικρινής όταν βρεθώ ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης και θα αποδεχθώ ό,τι πραγματικά έχω κάνει. Ξέρω ότι έχω απογοητεύσει πολλούς ανθρώπους με την εκ νέου εμπλοκή μου και ζητώ συγγνώμη. Σε καμία περίπτωση αυτές οι συμπεριφορές δεν πρέπει να συνδέονται με τη μουσική μου και να αποτελούν πρότυπο για κανέναν. Δεν είμαι κακός άνθρωπος, δεν θα πείραζα ποτέ κανέναν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.