ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Απίστευτος Γ.Στόλτενμπεργκ στις χώρες του ΝΑΤΟ: «Δώστε τα 100 δισ. δολάρια στην Ουκρανία – Δεν πεθαίνουν Αμερικανοί και Νατοϊκοί»!

Με την παράταση της αιματοχυσίας πιστεύει ότι αδυνατίζει η ρωσική δύναμη

Απίστευτος Γ.Στόλτενμπεργκ στις χώρες του ΝΑΤΟ: «Δώστε τα 100 δισ. δολάρια στην Ουκρανία – Δεν πεθαίνουν Αμερικανοί και Νατοϊκοί»!

Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Γ.Στόλτενμπεργκ προχώρησε σε απίστευτες δηλώσεις σήμερα σχετικά με το ουκρανικό και αποκαλύπτοντας ουσιαστικά τι είναι αυτό που τους ενδιαφέρει και ζητά να συνεχιστεί η σύγκρουση.

Έτσι στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί την πρότασή του για να δοθούν ακόμα 100 δισ. δολάρια στο Κίεβο (κανείς δεν γνωρίζει που δαπανώνται αυτά τα ποσά) είπε προς τις χώρες μέλη:

“Δώστε τα χρήματα γιατί έτσι μειώνουμε την ρωσική ισχύ χωρίς να πεθαίνει κανείς Αμερικανός ή Νατοϊκός στρατιώτης”.

Δηλαδή θέλει παράταση της αιματοχυσίας αδιαφορώντας για τις ουκρανικές απώλειες αρκεί να σκοτώνονται και Ρώσοι! 

Ο Στόλτενμπεργκ θέλει να πείσει τα 32 κράτη του ΝΑΤΟ να δρομολογήσουν ένα πακέτο βοήθειας ύψους 100 δισεκατομμυρίων ευρώ για την Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.