ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φοβήθηκαν ότι θα έπεφτε στην πρωτεύουσα (Vid)

Φοβήθηκαν ότι θα έπεφτε στην πρωτεύουσα (Vid)

Στιγμές 11ης Σεπτεμβρίου έζησαν στο Λονδίνο όταν φοβήθηκαν ότι αεροπλάνο της British Airways θα πέσει πάνω στην πρωτεύουσα.

Τον απόλυτο τρόμο έζησαν οι επιβάτες πτήσης της British Airways από Λονδίνο για Οσλο όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, όταν ο ένας κινητήρας έπιασε φωτιά. Το αεροπλάνο τύπου Airbus 319 είχε 75 επιβάτες και είχε απογειωθεί λίγα λεπτά νωρίτερα από το Χίθροου.

Τελικά ο πιλότος κατάφερε να το προσγειώσει με ασφάλεια επιβάτες και πλήρωμα βγήκαν από το αεροσκάφος ασφαλείς.

Ωστόσο δραματικά ήταν τα λεπτά λίγο πριν την αναγκαστική προσγείωση με το φλεγόμενο φτερό του αεροσκάφους, αλλά και η χαμηλή πτήση πάνω από την πόλη του Λονδίνου να κάνει τους αυτόπτες μάρτυρες να νομίζουν πως πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.