ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νατοϊκό «αντάρτικο»: «Αν συγκρουστούν Ρωσία και Ουκρανία αποσυρόμαστε – Μην στέλνει το ΝΑΤΟ μονάδες στα σύνορα»

Νατοϊκό «αντάρτικο»: «Αν συγκρουστούν Ρωσία και Ουκρανία αποσυρόμαστε – Μην στέλνει το ΝΑΤΟ μονάδες στα σύνορα»

Πιο συγκεκριμένα, η Κροατία θα αποσύρει τον στρατό της από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ που αναπτύσσονται στην περιοχή, σε περίπτωση μίας σύγκρουσης ανάμεσα Ρωσία και Ουκρανία.

Τα παραπάνω αποκάλυψε νωρίτερα σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Ζόραν Μιλάνοβιτς μιλώντας σε εθνικό δίκτυο:

«Παρακολουθώ δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία το ΝΑΤΟ, όχι ένα ξεχωριστό κράτος, όχι οι ΗΠΑ, ενισχύει την παρουσία του, στέλνοντας πλοία αναγνώρισης. Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό και δεν πρόκειται να έχουμε, σας το εγγυώμαι».

Παράλληλα τόνισε πως η Κροατία δεν θα στείλει στρατεύματα στην περιοχή.

Kαι συνέχισε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σε περίπτωση που υπάρξει μία κλιμάκωση, θα αποσύρουμε μέχρι και τον τελευταίο Κροάτη στρατιώτη. Δεν έχει να κάνει με την Ουκρανία ή την Ρωσία, έχει να κάνει με τις δυναμικές της εσωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, της κυβέρνησης Μπάιντεν, τον οποίο υποστήριξα, ο μόνος στην Ευρώπη…αλλά διαπιστώνω επικίνδυνες συμπεριφορές σε ζητήματα εθνικής ασφάλειας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.