ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γκάνα: Δεκάδες εγκλωβισμένοι σε συντρίμμια εμπορικού κέντρου – 9 νεκροί

Γκάνα: Δεκάδες εγκλωβισμένοι σε συντρίμμια εμπορικού κέντρου – 9 νεκροί

Από τα συντρίμμια του εμπορικού κέντρου, που κατέρρευσε στην Γκάνα, τουλάχιστον 9 άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ εκτιμάται ότι τουλάχιστον 55 άτομα εξακολουθούν να είναι παγιδευμένα κάτω από τα ερείπια. Αργότερα μέσα στην ημέρα αναμένεται στη χώρα ομάδα Iσραηλινών διασωστών για να συνδράμει στις προσπάθειες αναζήτησης τυχόν επιζώντων.

Η Melcom, η οποία διαχειρίζεται τη μεγαλύτερη αλυσίδα εμπορικών κέντρων λιανικής στη χώρα και διαθέτει περίπου 20 καταστήματα σε όλη τη Γκάνα, δήλωσε ότι το κτίριο που κατέρρευσε το είχε νοικιάσει τον Ιανουάριο.

Η ίδια ανακοίνωσε ότι σήμερα θα κλείσει όλα τα καταστήματά της στην πρωτεύουσα σε ένδειξη σεβασμού προς τα θύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.