ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Oι Anonymous επιτίθενται στο Ισραήλ

Oι Anonymous επιτίθενται στο Ισραήλ

Χάκερ από την οργάνωση των Anonymous πραγματοποίησαν σειρά επιθέσεων σε ιστοσελίδες στο Ισραήλ, με αποτέλεσμα αρκετοί δικτυακοί τόποι να τεθούν προσωρινά εκτός λειτουργίας, ενώ σε άλλους εμφανίστηκαν φιλοπαλαιστινιακά συνθήματα.

Οι Anonymous δηλώνουν ότι ξεκίνησαν την επιχείρηση με την κωδική ονομασία OpIsrael, καθώς η κυβέρνηση του Ισραήλ απείλησε να αποκλείσει όλες τις τηλεπικοινωνίες της Λωρίδας της Γάζας με τον έξω κόσμο.

Στη δήλωση της οργάνωσης αναφέρεται ότι με αυτήν την απειλή το Ισραήλ υπερέβη τα επιτρεπτά όρια.

«Είμαστε οι ANONYMOUS, και ΟΥΔΕΙΣ θα αποκλείσει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο, όσο έχουμε βάρδια», σημειώνεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης. Οι χάκερ Anonymous δημοσίευσαν επίσης εγχειρίδιο για τους Παλαιστίνιους της Γάζας, στο οποίο περιγράφονται δυνατοί τρόποι αποκατάστασης της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, σε περίπτωση, που δεν θα είναι προσβάσιμο το διαδίκτυο και διακοπούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα  ειδήσεων defencenet.gr                                   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.