ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρώτες δηλώσεις Β.Πούτιν για κατάρριψη Il-20: «Αλυσίδα τραγικών συμπτώσεων η πτώση του»

Πρώτες δηλώσεις Β.Πούτιν για κατάρριψη Il-20: «Αλυσίδα τραγικών συμπτώσεων η πτώση του»

“Μοιάζει με μια αλυσίδα τραγικών συμπτώσεων. Οταν άνθρωποι πεθαίνουν κάτω από τέτοιες συνθήκες είναι πάντα τραγωδία” ανέφερε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν στις πρώτες δηλώσεις του μετά την πτώση του IL-20.

Ο Β.Πούτιν ανέφερε πως δεν θα πρέπει να συγκρίνουμε την τραγωδία με την πτώση του II-20 με την κατάρριψη του Su-24 από την Τουρκία.

“Τότε το τουρκικό μαχητικό επίτηδες κατέρριψε το αεροσκάφος μας, εδώ υπάρχει μια αλυσίδα τραγικών καταστάσεων που κανείς δεν επεδίωξε επειδή το ισραηλινό μαχητικό δεν κατέρριψε το δικό μας”.

“Θα παρέχουμε επιπλέον ασφάλεια για τις στρατιωτικές μας δυνάμεις στην Συρία” πρόσθεσε για να τονίσει με νόημα:

“Αυτό θα το αισθανθούν όλοι και θα το προσέξουν όλοι”.

“Οταν άνθρωποι πεθαίνουν σε τόσο τραγικές περιστάσεις είναι πάντα μια καταστροφή, μια καταστροφή για όλους μας, για την χώρα και για τους κοντινούς μας συντρόφους.

“Συλλυπητήρια στους συγγενείς”.

Πάντως, μετά την δήλωση του Ρώσου υπουργού Άμυνας πως το Ισραήλ είναι υπεύθυνο για “εσκεμμένη πρόκληση” που οδήγησε στην πτώση του ΙΙ-20 ο Β.Πούτιν είπε πως “μοιάζει με μια αλυσίδα τραγικών καταστάσεων”….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.