ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσική απογοήτευση από τα σχέδια των ΗΠΑ για νέο «πόλεμο των άστρων»

Ρωσική απογοήτευση από τα σχέδια των ΗΠΑ για νέο «πόλεμο των άστρων»

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εκφράζει την «βαθειά του ανησυχία» για το γεγονός ότι οι ΗΠΑ αντί να επιλέξουν τον εποικοδομητικό διάλογο στα ζητήματα στρατηγικής σταθερότητας και να αποτραπεί ο ανταγωνισμός των εξοπλισμών στο Διάστημα, προτιμούν να επανέλθουν σε μια εκδοχή του προγράμματος του «Πολέμου των Άστρων», το οποίο είχε προτείνει την δεκαετία του 1980 ο Αμερικανός πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν.

Παράλληλα, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ότι εκλαμβάνει την πρόθεση του αυτή ως επιβεβαίωση ότι η Ουάσιγκτον προτίθεται να χρησιμοποιήσει στο εγγύς μέλλον το Διάστημα για στρατιωτικούς σκοπούς και για να διασφαλίσει την έτσι την υπεροχή της στο χώρο αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.