ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φρίκη: Πήγε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και τη κακοποίησαν ομαδικά

Φρίκη: Πήγε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα και τη κακοποίησαν ομαδικά

Σοκ στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει ένα ακόμη περιστατικό ομαδικού βιασμού στην Ινδία, με θύμα μια ανυπεράσπιστη γυναίκα.

Η άτυχη Ινδή εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου με αναπνευστικά προβλήματα, ενώ σύμφωνα με το σύζυγό της, τής χορηγήθηκαν δυνατά ηρεμιστικά.

Το βράδυ, πιστεύοντας ότι η σύζυγός του ήταν ασφαλής, ο ανυποψίαστος άνδρας επέστρεψε στο σπίτι τους για να ξεκουραστεί. Ούτε που φανταζόταν πως ανθρωπόμορφα «τέρατα» θα έκαναν πραγματικότητα το χειρότερο εφιάλτη του ζευγαριού.

Σύμφωνα με την New Indian Express, τρεις νοσοκόμοι μπήκαν στο δωμάτιο και βίασαν ομαδικά την άτυχη γυναίκα.

Αυτό μάλιστα που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομείο έπειτα από την καταγγελία της γυναίκας, ήταν ότι οι κάμερες που κατέγραφαν το εσωτερικό της μονάδας εντατικής θεραπείας ήταν κλειστές για αρκετές ώρες το βράδυ του βιασμού. Ως εκ τούτου, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν μία γυναίκα και τέσσερις άνδρες (όλοι τους εργαζόμενοι του νοσοκομείου) οι οποίοι και ανακρίνονται.

Το περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας λίγες μόλις ημέρες έπειτα από έναν ακόμη κρίκο, ο οποίος προστέθηκε στην αλυσίδα των φρικιαστικών εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί στη χώρα, με θύμα αυτήν τη φορά ένα 12χρονο κορίτσι, το οποίο φέρεται να βιάστηκε από τα αδέλφια της και το θείο της, ενώ στη συνέχεια στραγγαλίστηκε και αποκεφαλίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ακρωτηριασμένο σώμα του κοριτσιού βρέθηκε πεταμένο σε χωράφια έξω από το χωριό Sagar της Madhya Pradesh.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.