ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Al-Qaeda καλεί τους οπαδούς της για επιθέσεις σε στόχους στη Δύση

Η Al-Qaeda καλεί τους οπαδούς της για επιθέσεις σε στόχους στη Δύση

«Αν θέλετε να επικεντρωθεί η τζιχάντ μόνο σε στρατιωτικούς στόχους, ο αμερικανικός στρατός είναι παρών σε όλον τον κόσμο, από τα ανατολικά προς τα δυτικά. Τα κράτη σας είναι γεμάτα με αμερικανικές βάσεις και όλοι αυτοί είναι άπιστοι και η διαφθορά έχει εξαπλωθεί», ανέφερε ο Αλ Ζαουάχρι στο βίντεο, σύμφωνα με το AP.

Οι συντονισμένες αεροπειρατείες των αεροπλάνων της Αλ Κάιντα στις 11 Σεπτεμβρίου 2001 σκότωσαν σχεδόν 3.000 άτομα, όταν τα αεροπλάνα έπλήξαν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου και το Πεντάγωνο, ενώ ένα από αυτά συνετρίβη στην Πενσυλβάνια, σημειώνει το πρακτορείο ειδήσεων Tanjug.

Η ομιλία του Αλ Ζαουάχρι διήρκεσε 33 λεπτά και 28 δευτερόλεπτα, αλλά δεν είναι γνωστό πότε γράφηκε.

Ο Αλ Ζαουάχρι είναι Αιγύπτιος και έγινε ηγέτης της Αλ Κάιντα μετά τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν το 2011.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εικάζεται ότι κρύβεται κάπου στην παραμεθόρια περιοχή μεταξύ Αφγανιστάν και Πακιστάν και, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγή του ΟΗΕ, έχει κακή υγεία, χωρίς να είναι γνωστές άλλες λεπτομέρειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.