Μακελειό στην Γερμανία: Διπλή αιματηρή επίθεση σε μπαρ στην Έσση με 11 νεκρούς! (upd)

Μακελειό στην Γερμανία: Διπλή αιματηρή επίθεση σε μπαρ στην Έσση με 11 νεκρούς! (upd)

Aνανέωση: (06:00)

Εννέα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν όταν άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον τους στο κέντρο της πόλης Χανάου, η οποία βρίσκεται κοντά στη Φρανκφούρτη, στη Γερμανία, σύμφωνα με τη γερμανική Bild.

Η αστυνομία έσπευσε με μεγάλες δυνάμεις στο σημείο, ενώ σύμφωνα με αναφορές, πυροβολισμοί υπήρξαν και σε άλλο σημείο της ίδιας πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί και στις δύο περιπτώσεις, σημειώθηκαν σε μπαρ με ναργιλέδες.

Εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας επιβεβαίωσε αρχικά ότι έχουν αναγνωριστεί δύο θύματα και άλλα πέντε άτομα σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγο αργότερα, η αστυνομία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μετέδιδαν τα τοπικά ΜΜΕ για τους νεκρούς.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας που θεωρείτο ύποπτος είναι πλέον νεκρός σε διαμέρισμα στην πόλη Χανάου ενώ δίπλα του βρέθηκε και άλλο ένα πτώμα χωρίς να διευκρινίζεται ποια η σχέση του νεκρού αυτού με τον ύποπτο ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους έντεκα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίας υπήρξε μια έκρηξη στις 3:02 (ώρα Γερμανίας) σε σπίτι στην Χανάου με αστυνομικούς να σπεύδουν στην περιοχή. Αφού οι αστυνομικοί εντόπισαν νεκρό τον ύποπτο στη συνέχεια ερεύνησαν το όχημά του στο οποίο βρήκαν όπλα και πυρομαχικά. Η Bild επικαλούμενη αστυνομικές πηγές μεταδίδει ότι πρόκειται για Γερμανό πολίτη χωρίς να δίνει ακόμα καμία πληροφορία για τα κίνητρά του.

Ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκονται νεαρά άτομα και τουλάχιστον μια γυναίκα με ορισμένα από τα θύματα να είναι, κατά πληροφορίες, Κουρδικής καταγωγής.


Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν όταν άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον τους στο κέντρο της πόλης Hanau, η οποία βρίσκεται κοντά στη Φρανκφούρτη, στη Γερμανία.

Η αστυνομία έσπευσε με μεγάλες δυνάμεις στο σημείο, ενώ σύμφωνα με αναφορές, πυροβολισμοί υπήρξαν και σε άλλο σημείο της ίδιας πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πυροβολισμοί και στις δύο περιπτώσεις, σημειώθηκαν σε μπαρ με ναργιλέδες.

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας δήλωσε οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.