Μαϊάμι: Στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει αστυνομικό να χτυπάει γυναίκα επειδή του είπε «είσαι μαύρος» (βίντεο)

Μαϊάμι: Στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει αστυνομικό να χτυπάει γυναίκα επειδή του είπε «είσαι μαύρος» (βίντεο)

Στη δημοσιότητα βίντεο που δείχνει αστυνομικό στο αεροδρόμιο του Μαϊάμι στη Φλόριντα να γρονθοκοπεί μια αφροαμερικανή.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μετά από λεκτική διαμάχη που είχε η γυναίκα με τον αστυνομικό.

Στο βίντεο ακούγεται η γυναίκα να του φωνάζει στον αστυνομικό «συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι άσπρος αλλά στην πραγματικότητα είσαι μαύρος».

Η φράση αυτή προκαλέσε την «έκρηξη» του αστυνομικού ο οποίος αρχικά έριξε μια γροθιά στην αφροαμερικανή και στη συνέχεια την άρπαξε από το ρούχο.

Χρειάστηκε η επέμβαση άλλων αστυνομικών που ήταν αυτόπτες μάρτυρες προκειμένου το επεισόδιο να μην πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την υπόθεση ξεκίνησε έρευνα από το τοπικό αστυνομικό τμήμα με τον επικεφαλής του να ανακοινώνει ότι ο εμπλεκόμενος αστυνομικός έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.