ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Συρία: Ισραηλινός πύραυλος έπληξε σχολείο στην επαρχία Κουνέιτρα

Συρία: Ισραηλινός πύραυλος έπληξε σχολείο στην επαρχία Κουνέιτρα

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν σήμερα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου τα κρατικά ΜΜΕ, ισραηλινό πυραυλικό πλήγμα σημειώθηκε στην επαρχία Κουνέιτρα της νότιας Συρίας.

Ο πύραυλος έπληξε σχολείο σε χωριό στο βόρειο τμήμα της επαρχίας, μετέδωσε το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, χωρίς να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρθηκε επίσης σε πυραυλικό πλήγμα στην περιοχή, σημειώνοντας ότι «πιθανόν» ευθύνονταν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ.

Κατ’ αυτήν, στόχος ήταν βάση φιλοϊρανών παραστρατιωτικών.

Μαζί με το Ρωσία, το Ιράν, ορκισμένος εχθρός του Ισραήλ, αποτελεί βασικό στήριγμα του καθεστώτος της Δαμασκού στον πόλεμο που κρατάει εννιά χρόνια στη Συρία.

Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ έχουν εξαπολύσει εκατοντάδες αεροπορικές επιδρομές και πυραυλικά πλήγματα στη Συρία από το ξέσπασμα του πολέμου, βάζοντας στο στόχαστρο δυνάμεις του Ιράν, της λιβανέζικης σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ και της Δαμασκού.

Ο ισραηλινός στρατός σπανίως αναλαμβάνει την ευθύνη για τα πλήγματα αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πόλεμος στη Συρία έχει στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 380.000 ανθρώπους κι έχει εκτοπίσει εκατομμύρια άλλους αφότου ξέσπασε την άνοιξη του 2011, με έναυσμα τη βάρβαρη καταστολή αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.